Nyheter



Clash of the Titans 2

Som väntat blir det en uppföljare till gudafilmen, och även del två spelas in i 3D, från skillnad till ettan som konverterades till 3D när Avatar blev så framgångsrik. Regissören blir Jonathan Liebesman, som tidigare regisserat The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning.

 

Britney Spears på premiären av Toy Story 3

Den annars så skygga Britney Spears dök upp på premiären av Toy Story 3. Filmen har hittills fått strålande recensioner och många menar även att serien är den bästa trilogin – någonsin. Vi i Sverige får se hur filmen är den 27 augusti

 

Twilight-fansens våta dröm

Breaking Dawn delas upp i två filmer, eftersom man anser att bokens innehåll är alldeles för invecklad för att få med i en film. Detta är nu bekräftat, och kommer cirka ett år efter att man bestämt sig för att göra samma sak med Harry Potter och Dödsrelikerna. Går Twilight-serien i Harry Potter-seriens spår?

Många Twilight-fans anser även att den sista boken, Breaking Dawn, förstör hela serien, medan en del inte håller med. Men till dess får fansen njuta av Taylor Lautners vältränade bringa i Eclipse, som har premiär den 30 juni.

 

Aaron Johnson som Spider-Man?

Ännu en person är kandidat till att spela Spider-Man, och nu är det Aaron Johnson, som senast spelade nördhjälten i Kick-Ass. Det blir spännande att se vem som får spela den ärofyllda rollen till slut, och ifall personen i fråga blir bättre än gamla Spidey eller ej.

 

Batman 3

En tredje Batmanfilm kommer att börja spelas in i mars, och man kommer ha med en ny skurk då man valt att inte ersätta Jokern, som senast spelades av den avlidne Heath Ledger. Det ryktas om att The Riddler kommer bli skurken, och att karaktären spelas av Joseph Gordon-Levitt. Detta är tills vidare rykten, så vi får vänta på bekräftelsen.

 

Transformers 3D 

Den nya Transformers kommer att spelas in i 3D. Regissören Michael Bay sa tidigare att han aldrig skulle kunna tänka sig att spela in filmen i 3D, eftersom han anser att det är ett trix för att publiken ska betala mer pengar för dyrare biobiljetter. Men nu verkar han ha ändrat sig och ser dollartecken framför ögonen.  

 

Ny Kleopatra 

Angelina Jolie ska spela den egyptiska drottningen i den nya versionen av Kleopatra som är under produktion. Man har inte hunnit komma så långt på filmprojektet, men det ryktas även om att Brad Pitt ska medverka. Hoppas det bara är ett rykte, för det hade förstört väldigt mycket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0