Nyheter



Modell ersätter Fox

 

Rosie Huntington-Whiteley kommer antagligen att ersätta Megan Fox i den tredje Transformers. Hon är favoriten av tre tjejer och hon är egentligen modell. Enligt mig ser hon dock inte bättre ut än Fox, trots att Fox är ganska random.

 



Nummer 6

 

Alice i Underlandet har nu klättrat upp till nummer 6 på listan över de mest inkomstbringande filmerna – någonsin. Filmen har korsat $1 000 000 000 och mer blir det säkerligen. Självklart har de dyrare 3D-biljetterna hjälpt till – ännu en anledning till varför 3D lönar sig.

 



Ännu en skådespelerska

 

Det är bekräftat att Emma Roberts kommer vara med i Scream 4, som startar med inspelningarna i juni i år. Hon är dotter till Eric Roberts, som bland annat varit med i The Dark Knight. Enligt rykten kommer hon sakta med säkert ta rollen som den nya ”scream-queen” i Scream-serien.

 



Vem blir nya Spider-Man?

 

Rollen att spela Spider-Man ligger just nu mellan fem olika namn; Jamie Bell (King Kong 2005), Frank Dillane (Harry Potter och Halvblodsprinsen, rollen som tonåriga Voldemort), Josh Hutcherson (Percy Jackson), Andrew Garfield (The Imaginarium of Doctor Parnassus) och Alden Ehrenreich. Vem blir det?


Kommentarer
Postat av: Michelle

Men hallå? Var är recensionen om SATC2;)? Jag förväntar mig en pik om det lyckade sällskapet också haha. PUSS

2010-06-02 @ 11:54:58
URL: http://www.michelini.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0