Recension: From Paris With Love



From Paris With Love

 

Kul & underhållande med en galen Travolta

 

John Travolta och Jonathan Rhys Meyers spelar Charlie och James, två poliser på uppdrag i Paris. De har nyligen bekantats med varandra och deras första uppdrag tillsammans visar sig vara mycket större än vad de kunde ha anat. De blir tvungna att ta sig genom knarkkungar, kriminella gäng och olika sorts bombare för att till slut inse att… Ja, mer avslöjar jag inte. Men storyn är inte det viktiga här, utan all krut och uppmärksamhet är lagd på Travolta och hans karaktär.

 

Från första sekund då han dyker upp märker man att det är något som inte stämmer. Han spelar över till max (men det är kul) och beter sig helt galet, något man inte är van vid när det kommer till Travolta. Meyers fyller mest ut bakgrunden och får inte riktigt visa vad han går för (ganska svårt, när han får springa runt med en vas genom halva filmen). Det är mycket komik, och det mesta funkar, men actiondelarna är ganska svaga och fattiga. Det funkar, men jag hade gärna sett något mer annorlunda, än det vanliga nu-springer-jag-i-slow-motion-och-skjuter-ner-alla-skurkar.

 

Filmen gör sitt jobb, som överdriven actionrulle med komisk underton, men mer är det inte. Rent tekniskt imponerar filmen inte, men Paris i bakgrunden är onekligt fin att se på. Det blir en svag trea till From Paris With Love.

 

3/5

 

Foto: 2

Skratt: 3

Musik: 1

Skräck: -

Action: 2

Effekter: -

Skådespeleri: 2

 

Filmens specialitet: Parisaction - 3

 

- = Ej aktuellt.

0 = Värdelös.

1 = Dålig.

2 = Godkänd.

3 = Bra.

4 = Mycket bra.

5 = Perfekt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0