Update!

Idag utökades min filmsamling med tre nya filmer, nämligen de första Shrek-filmerna. Nu när serien har fått ett slut har jag bestämt mig för att köpa alla filmer, och de tre första köpte jag för 79 kronor styck från Movieline. Det är en specialutgåva av varje film, med ett snyggt extrafodral till.
Annars har jag messat irrat runt på stan och beställt nya medlemskort eftersom jag tappade bort (söp bort?) min plånbok i helgen. Har även köpt en ny plånbok. Sprang på lite vänner också, men nu är jag hemma i värmen igen. Ska alldeles snart äta, och sen blir det att se på film och Gossip Girl.

Jag tänkte på en liten detalj när jag var på väg hem från stan, jag satt på bussen och träffade en viss person som jag inte orkade hälsa på. Vad gör man då? Man vet att man har 20 minuter framför sig och man vill helst bara sitta och lyssna på musik, och inte alls socialisera sig. Så därför tog jag upp mobilen och satt med ögonen fastklistrad på skärmen, och jag såg inte ALLS på den personen. Jag hade absolut inte haft något emot att säga hej, men jag vet att personen i fråga skulle fortsätta babbla, tjöta och fråga ut mig tills jag hade gått av.

Ibland händer samma sak på stan, man har bråttom och man ser några som man känner, som bekant eller ytlig bekant, och då ska man hälsa och det blir alltid så stelt eftersom man inte har så mycket att prata om. Då är det bara att titta upp i taket, låtsas prata i mobilen eller börja sms:a, så man inte "ser" vilka man går förbi. Jag stör mig så oerhört mycket när dom väl ser att man undviker dom, men sen kommer dom fram och knackar mig på axeln och bara: "hallååååå, såg du mig inte eller?!?" Samma sak hände idag efter att jag gått av, han som jag undvek kom fram och bara: "gud vad upptagen du är med din mobil! Jag försökte få ögonkontakt med dig men det gik ju inte!"

Nej men undra varför?!? Fast iofs är det ju ganska roligt att gå fram till folk som undviker mig och bara göra sig sedd, och få dom att hamna i en pinsam situation. Haha. Jajaaa, dagens lilla världsproblem. Over and out!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0