Nyheter



Titanic i 3D
 

Som jag tidigare skrev ska det komma en 3D-version av Titanic, och nu är det bekräftat att filmen har premiär i april 2012. Den håller just nu på att konverteras till 3D-formatet. Notera att alla filmer som tidigare konverterats till 3D inte har blivit bra, utan det är när man väl gör en 3D-film från början då filmen får bra 3D-djup.

 



Tredje Bond är inställd
 

Det blir ingen tredje Bondfilm för Daniel Craig. Produktionen är nu helt nerlagd på grund av ekonomiska problem, och det kan dröja flera år innan man börjar jobba med filmen igen. Tills vidare får alla Bondfans nöja sig med att titta på de gamla filmerna.


 

Avatar på bio igen 

Den 27 augusti går Avatar upp på bio igen i USA, denna gång 8 minuter längre än förra versionen. Filmen kommer visas i många andra länder också, men det är inte bekräftat för Sverige än.


 

Saw 3D 

Sista Saw-filmen, Saw VII, har fått en ny titel. Den nya titeln är ”Saw 3D”, men den har även en längre titel som heter ”Saw 3D The traps come alive”. Detta avslöjade en av producenterna under en intervju. Personligen tycker jag att Saw VII hade räckt gott och väl.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0