Nyheter



Eclipse slår rekord

Eclipse slog rekord på sin första dag i USA. Filmen spelade in $68 miljoner dollar på sin första dag, vilket motsvarar hela filmens budget. Trots halvdana recensioner lyckades filmen spela in en enorm summa, men nu i slutet av helgen  har den inte nått samma summa som New Moon spelade in på sin premiärhelg.


 

Nya Spider-Man är här

Det blir Andrew Garfield som får ta över efter Tobey Maguire och spela Spider-Man. Det blir spännande att se hur han kommer se ut i rollen.


 

Ny vändning i nya Scream

Som jag skrev tidigare skulle Lauren Graham vara med i Scream 4, men enligt nya rapporter hoppar hon och Lake Bell av projektet. Nu är det istället Adam Brody, Erik Knudsen och Marley Shelton som är aktuella för filmen. Kul att se Adam brody dock.


 

En ny Hostel är på gång

Eftersom Hostel II inte spelade in så mycket som man hade förväntat sig, la man ner produktionen av en tredje del i serien. Nu är det dock aktuellt igen, och denna gång kommer det att handla om en svensexa i Las Vegas som urartar totalt. Eli Roth, som regisserade de tidigare två filmerna kommer nu producera och för regin står istället Scott Spiegel. Inspelningen börjar i augusti.


 

Paranormal Activity 2

En trailer har släppts till Paranormal Activity 2. Det visar inte mycket nytt material, men den verkar sämre än originalet, som enligt mig inte var mycket att ha. Filmen har premiär samma helg som sista Saw-filmen, som kommer i 3D. Vilken spelar in mest pengar?

http://www.youtube.com/watch?v=9qt_002jXjs


 

Mer Potter

Det är mycket som händer inom Potters filmvärld nu. Efter den bombastiska trailern, som enligt många är den bästa trailern på länge, har även en teaser-poster släppts. Personligen gillar jag den skarpt, den avslöjar inte mycket och bryter trenden med just en karaktär på bilden, utan fokuserar på Hogwarts. Det är även kul att den påminner en hel del om första filmens poster.

Trailern till filmen är för både del 1 & 2, så jag antar att det snart kommer att släppas en trailer endast för del 1, där det fokuseras mer på storyn och endast scener från den delen. Postern är, som man ganska klart ser, både till del 1 och 2.   




Kommentarer
Postat av: Johan

Jo det hade jag med :) Ser du ifram emot Nya harry potter?`:D

2010-07-04 @ 17:47:50
URL: http://jayb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0