Nyheter


Freddy slaktar igen

 

Efter den stora öppningssuccén i USA är det redan bestämt att Terror på Elm Street får en uppföljare, och som om det inte vore nog blir den i 3D. Japp, Freddys slaktande hand kommer vara närmare oss än någonsin. Men först får vi se hur ettan är nu när den har premiär på fredag i Sverige. Själv ser jag den på nattbio på lördag, så recension finns på söndag kväll.

 



Patrick Dempsey i nya Transformers

 

Hunken och ”läkaren” från Greys Anatomy kommer vara med i Tranformers 3. Han kommer ha en betydande roll för filmens story, som ännu inte kommit ut. Filmen har premiär sommaren 2011.

 


Premiärdatum för Breaking Dawn

 

Alla Twilight-fans har något att se fram emot. Bortsett från att Eclipse kommer upp på biograferna i juni, är det även bekräftat att sista delen får premiär den 18 november 2011. Det är betydligt större glapp mellan tredje och fjärde filmen, än andra och tredje filmen, och därför undrar många, kommer fjärde filmen att delas upp till två filmer?

Enligt spekulationer kommer även Harry Potter och Dödsrelikernas trailer visas i samband med Eclipse.

 


Mindre pengar, mindre effekter & mer Depp?

 

Disney har bestämt det för att lägga ner mindre pengar på Pirates of the Carribean 4. Budgeten beräknad hamnar runt $200 miljoner, medan tredje delen hade en budget på $300 miljoner. Efter att Bloom och Knightley lämnat det sjunkande skeppet har Disney tagit in en del nya skådespelare, och dragit ner på budgeten. Det ska bli mindre effekter, mer prat och ganska självklart, med Depp.

 



Alice i Pengalandet

 

Alice i Underlandet har nu blivit den nionde med inkomstbringande filmen i historien. Den har därmed slått senaste Harry Potter filmen (Halvblodsprinsen), och så som det ser ut nu kommer den klättra upp på listan. Filmen når snart gränsen för $1 miljard, vilket till stor del är tack vare 3D-biljetternas höga pris.  


Kommentarer
Postat av: Michelle

Jag skall fan ockås börja titta på skräckfilmer på nattbio. Asballt ju:D!

2010-05-07 @ 12:54:57
URL: http://www.michelini.se
Postat av: Jonasailin

Hello. Enjoyed your web site :-) ! ! !

2011-01-05 @ 15:37:28
URL: http://jonasailin.blogstie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0