Nyheter



Premiärdatum för MIB 3

 

Men in Black 3, som kommer spelas in i 3D, har fått premiärdatum. Den 25 maj 2012 kommer filmen att gå upp på biograferna. Will Smith & Tommy Lee Jones har skrivit på för att medverka i den tredje (och sista?) delen i trilogin.

 



Ny Ice Age

 

Efter den stora succén med tredje filmen (tjänade mest av alla Ice Age filmerna) var det bara en tidsfråga innan en fjärde film skulle bekräftas. Man beräknar att den får premiär den 13 juli 2012 och kommer visas i 3D. Filmen har titeln Ice Age: Continental Drift tills vidare.

 



MI4

 

Mission Impossible 4 är under produktion. Tom Cruise har skrivit på för att medverka, men det är fortfarande oklart vem som kommer regissera filmen. Uppdatering kommer.

 



Scre4m

 

Scream 4 är under produktion, och filmbolaget har släppt en affisch som ska funka som en liten aptitretare. Inget speciellt, men bättre än inget. Wes Craven kommer tillbaka som regissör och konstigt nog skulle inte en fjärde film bli av, men filmbolaget ändrade sig då fansen verkligen ville ha en fjärde film. Det är även bekräftat ett en ”ny” sorts mask kommer dyka upp i filmen, bortsett från klassiska Ghostface.


Kommentarer
Postat av: ARMIN

HAHAHHAHAHA, MIB3? Känns lite desperat alltså? Har inte gamlingen dött?



Ja, visst är det. Och hon som har dem, Sanna, är så jävla snygg ;)

2010-05-09 @ 18:38:13
URL: http://youandmeandeveryoneweknow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0