Nyheter



Inga kvinnor i Transformers 3

 

Megan Fox som var med i Transformers 1 & 2 kommer inte medverka i tredje delen, enligt rykten. Man antar att hennes uttalanden om filmernas regissör (Michael Bay) haft en negativ effekt och nu vill man inte ha med henne i den tredje delen längre. Synd, för hon var den enda kvinnan som hade en roll, även om det gick ut på att puta och ha så lite kläder på sig som möjligt.

 

Prequel till Apornas Planet

 

Det ska komma en uppföljare till Apornas Planet från 2001, fast i form av en prequel, vilket är motsatsen till en uppföljare. Denna kommer utspela sig före händelserna i Apornas Planet, och huvudrollen kommer bäras av James Franco, från bland annat Spider-Man filmerna.

 

Screams nya offer

 

Nya skådespelare som är aktuella för Scream 4 är Lake Bell (It’s Complicated), Ashley Greene (Twilight), Rory Culkin (Signs) och Hayden Panettiere (Heroes). Det blir spännande att se hur detta utvecklas, och vem som dör, om inte alla.

 

Shrek 4 floppar

Del fyra i Shrek-serien har inte nått de förväntningar man hade för filmen. Med tanke på att den är i 3D (3D = högre biljettpriser) hade man räknat med att den under premiärhelgen skulle spela in runt $120 miljoner, som del tre i serien gjorde år 2007. Men nix, Shrek 4 spelade in $71,2 miljoner, vilket är rejält mycket mindre. Med tanke på att 3D-biljetter är dyrare innebär det också att filmen hade mycket färre besökare än väntat. Dock så har filmen fått hyfsat bra kritik och fått mycket bättre kritik än del 3, så vi får ses om turen vänder eller inte. Vi i Sverige får vänta till den 7 juli då filmen har premiär

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0