Recension: Mirrors 2



Mirrors 2

 

Terrorn fortsätter

 

Mirrors 2 är uppföljaren på Mirrors som om år 2008, en ganska monoton skräckis i mängden. Uppföljaren är som väntat sämre, och är absolut inget att ha. Max (en sliten Nick Stahl) börjar jobba som nattvakt i ett köpcenter och efter ett tag börjar han se konstiga saker i varuhusets speglar. Till en början vet han inte om han ser syner, eftersom han nyligen varit med om en tragisk bilolycka och inte hunnit återhämta sig än, men det visar sig snabbt att det inte handlar om några syner. I speglarna syns en läskig spöktjej och hon dödar de som Max jobbar med – men varför?

 

Detta är en direkt-till-DVD uppföljare som inte har något att komma med förutom repetitiva scener som vi sett förut. Det finns några blodiga scener och en helt onödig våldtäktsscen, annars är Mirrrors 2 som vilken spökhistoria som helst. Ett spöke som inte kan få lugn och ro eftersom sanningen om dess död inte kommit fram, and so on. Nu råkar spöket kommunicera genom speglar, annars har filmen inget med speglar i sig att göra eller med den första filmen som någorlunda bjöd på spänning.

 

Skådespeleriet är bland det sämsta jag sett, fotot är fult och musiken sådär lagom överdrivet för att man ska fatta att ”ja, nu ska jag bli rädd” eller ”nu ska jag hoppa till”. Det finns absolut inget att se här – titta hellre på din egen spegelbild i 90 minuter än filmen, för det kommer garanterat ge dig mer.

 

1/5

 

Foto: 1

Skratt: -

Musik: 1

Skräck: 1

Action: -

Effekter: -

Skådespeleri: 1

 

Filmens specialitet: speglar - 1

 

- = Ej aktuellt.

0 = Värdelös.

1 = Dålig.

2 = Godkänd.

3 = Bra.

4 = Mycket bra.

5 = Perfekt!

 

http://www.youtube.com/watch?v=cj5FPro4YSE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0