Recension: Train



Train

 

Hostel i tågmiljö

 

En grupp med ungdomar ska resa från punkt A till punkt B och dem väljer att färdas via tåg. Oops, det borde dem inte ha gjort, för det visar sig att vissa delar av tågets otaligt många vagnar består av tortyrrum där man borrar, sågar och skär i människor. Konstigt nog är det ingen som märker att folk bara försvinner, och ingen verkar märka av att tåget har X antal vagnar som inte används. Dessa ungdomar börjar en efter en ryka, och det finns inget sätt att ta sig av tåget. Och komiskt nog finns det en anledning till varför dessa sadistiska idioter mördar människor.

 

Detta är en kopia av Hostel, fast i en annan miljö. Tortyrfilmer kan vara bra, men den här är värdelös. Allt från skådespeleriet, till uppbyggnaden av spänning och skräckeffekter saknade kvalité och filmen känns bara tråkig. Dess gore-effekter var dock hyfsat bra, men hela upplägget kändes trist och påtvingat. När det kommer till hur trovärdig filmen är brister det där också, för hur kan du åka tåg och missa att folk försvinner och det pågår vissa oroligheter? Som om det inte vore nog är dessa ungdomar så galet idiotiska att det är rätt åt dem när de slaktas på rad.

 

Vill du se tortyrporr, se Hostel eller Saw serien, för Train tar dig ingenstans, utan tar en omväg runt sin destination och slutligen totalkraschar i en hög av klichéer. Ettan är solklar.

 

1/5

 

 

Foto: 1

Skratt: -

Musik: -

Skräck: 1

Action: -

Effekter: -

Skådespeleri: 1

 

Filmens specialitet: tortyr i tåg - 2

 

- = Ej aktuellt.

0 = Värdelös.

1 = Dålig.

2 = Godkänd.

3 = Bra.

4 = Mycket bra.

5 = Perfekt! 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Ej8jaARbYkk

Kommentarer
Postat av: Edvinsigrun

Excellent site!

2011-02-09 @ 10:19:35
URL: http://edvinsigrun.blog13.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0