Nyheter



Inception 2?

 

Warner Brothers som gav ut Inception tidigare i år vill nu ha en uppföljare eftersom ettan spelade in över $800 miljoner, på en budget på $160 miljoner. Regissören ska vara emot detta, men WB är envisa. Hur det kommer gå ihop med den första filmen återstår att se, om det blir en uppföljare.


 

Gibson blir Neeson

 

Jag skrev tidigare att Mel Gibson kommer dyka upp i Baksmällan två, men nu har det blivit ändrade planer. Liam Neeson kommer ersätta Gibson efter att skådespelare och produktionsteamet ska ha protesterat mot valet av Gibson (kan mycket väl bero på hans senaste skandaler som förknippas med misshandel och rasism).


 

Vad som kunde ha blivit SATC 3

 

Regissören till Sex and The City filmerna, Michael Patrick King skriver just nu ett manus som har lockat stora namn som Sandra Bullock, Meryl Streep och Oprah Winfrey. Filmen har inget namn, men storyn ska vara riktigt bra, därav dessa skådespelerskor tackat ja till att medverka. Vad hände med tredje SATC?


 

Spielberg tacklar robotar

 

Nu ska Steven Spielberg regissera en film baserad på en bok (Robopocalypse), som handlar om mänskligheten som kämpar emot robotar som försöker ta över (känns det inte lite väl bekant?). Filmen ska spelas in under 2012 och filmen kommer upp på biograferna året efter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0