Nyheter



Ingen 3D för Dödsrelikerna

 

Del 1 av Harry Potter och Dödsrelikerna blir inte i 3D som planerat. Anledningen är att man inte kommer hinna bli klar med 3D-arbetet tills dess premiärdatum, 19 november. Istället kommer filmen visas i det vanliga formatet och man ska satsa på att visa del 2 i 3D. Förhandsvisningar har avslöjat att kvalitén på filmens 3D är mycket hög och WB. har bestämt sig för att inte visa filmen i 3D, om inte dess 3D håller hög kvalité rakt igenom. Detta innebär att WB. förlorar pengar då biljetterna inte kommer säljas till de högre 3D-priserna, samt förlora alla pengar de lagt ner på att få filmen i 3D. Många tycker att detta var rätt beslut av WB, själv är jag aningen besviken.


 

Ingen Damon

 

Det blir ingen Matt Damon i den fjärde delen av The Bourne Legacy. Han kommer inte ersättas, utan storyn kretsar runt en ny hjälte som vi kommer få följa. Vem detta är och vilken skådespelare som kommer gestalta honom/henne vet vi inte än. Även regissören, Paul Greengrass, kommer att bytas ut inför den fjärde delen i serien.


 

Boyle tillbaka

 

Danny Boyle, som regisserat Sunshine och 28 Dagar Senare kommer återkomma till sin zombieserie, som även fått en värdig uppföljare vid namn 28 Veckor Senare. Han kommer antagligen att regissera filmen som kommer heta 28 Månader senare. Jag hoppas det blir ett stopp efter den tredje filmen, så kan serien få gå i graven med hedern i behåll.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0