Nyheter



Remake på Hellraiser

 

Det ska tydligen komma en ny version av den gamla klassikern, denna gång med Amber Heard i huvudrollen. Hon medverkade även i ”All the boys love Mandy Lane” som självaste Mandy, och henne ser jag gärna mer av. Dock så vill producenterna att filmen ska få PG-13 (pga större publik = mer intäkter), vilket innebär att filmen inte kommer bli så våldsam och rå som originalet.


 

Gibson i cameo

 

Mel Gibson kommer medverka i Baksmällan 2, i en liten cameoroll där han kommer spela en tatuerare som bor i Thailand. Ska bli spännande att se skandalskådisen i en cameoroll.


 

Wolverine 2

 

Wolverine-filmen kommer få en uppföljare, återigen med Hugh Jackman i rollen, men denna gång blir det en ny regissör. Den hyllade The Fountain-regissören Darren Aronofsky kommer regissera uppföljaren som ska bli den bästa X-Men filmen, för att inte tala om dess nya djup och story. Man ska ta vara på allt som gör Wolverine till en intressant karaktär, dess mörka story, bakgrund och vilda utseende.


 

Piranha 3D 2

 

Remaken av Piranha kom upp på biograferna tidigare iår i USA, och den visades i 3D. Den tjänade in sin budget och mer, och blev även kritikerrosad. Filmen kommer upp på svenska biografer i december och man har redan nu börjat arbeta på en uppföljare. Den kommer få titeln Piranha 3DD, då det extra D:et är en blinkning mot tjejer med D-kupa (ettan innehåller massvis med nakna brudar). Tyvärr byts regissören från Alexandre Aja (The Hills Have Eyes 2005) till John Gulager.


 

Transformers 3

 

Titeln till filmen har släppts och det blir Transformers: The Dark of the Moon. Regissören Michael Bay har sagt att man ska hoppa över den töntiga humorn från de tidigare filmerna (tack GUD för det) och att den tredje filmen ska få en mörkare och seriösare ton. Det är även en sorts avslutning, för inga lösa trådar ska lämnas kvar och filmen ska ta slut på ett sätt som lämnar publiken tillfredsställd. Han utelämnar dock inte möjligheten för en nystart i framtiden.   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0