Nyheter

 

True Blood kommer möjligen som långfilm när serien är klar om några säsonger, inget är bekräftat än. Men det går en hel del rykten, och regissören lär blir seriens skapare.

 

Glee kommer gästas av ingen mindre än Britney Spears under dess andra avsnitt på andra säsongen. Hon kommer även få ett helt eget avsnitt endast med hennes låtar. Som om det inte vore nog är även Gwyneth Paltrow aktuell för en gästroll i serien, hon kommer då möjligen spela Wills nya kärleksintresse som dyker upp och gör det surt för Emma. Paltrow kommer att minst medverka i två avsnitt.

 

Läskigt värre

 

För alla er som inte kan behärska er inför premiären av Paranormal Activity, ett litet tips är att gå in på hemsidan och kolla på trailern. Ett litet tips är att spola tillbaka trailern när ni kommit halvvägs, för att se ”mer”.

 

http://www.paranormalmovie.com/

 

Poster till sista Saw

 

Saw 7, eller Saw 3D som den också kallas, närmar sig med stormsteg. 3 posters har släppts hittills, vilken är snyggast? Man kan även se dessa i 3D, då får man gå in på den officiella hemsidan. Där finns det även en längre trailer till filmen, och om man ska jämföra den med de tidigare trailers som släppts för filmerna är denna överlägset bäst. Känns som om skaparna inte sparat på krutet och försökt få till ett så explosivt slut som möjlig.

 

http://www.saw3dmovie.com/

 

 

Mer Potter

 

Den senaste och nyaste trailern för Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1 släpptes inatt, och här är länken till den. Ser mycket lovande ut!

 

http://www.imdb.com/video/imdb/vi2799962393/

Kommentarer
Postat av: Michelle

Grym ny design och btw... När har harry potter premiär?

2010-09-23 @ 17:40:25
URL: http://www.michelini.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0