Nyheter



LaBeouf bangar Transformers

 

I Transformers 3 har Megan Fox bytts ut, som jag skrev tidigare. Nu säger även LaBeouf att han inte är intresserad av att spela in en fjärde film, om det skulle bli en. Det blir intressant att se hur det går för den tredje filmen, spelar den in tillräckligt med pengar och om LaBeoufs lön höjs tillräckligt mycket kanske han hoppat på tåget igen. Nyligen blev han även utsedd till skådespelaren som ger mest valuta för lönen som han får.

 

Dunst ersätts av Stone

 

Eftersom man nu bestämt sig för att göra en nystart för Spider-Man har man även utsett två nya personer som ska bära huvudrollerna. En manlig, som blir Andrew Garfield, och en kvinnlig, som verkar bli Emma Stone, som medverkade i Zombieland. Vi får se om detta bekräftas längre fram, eller inte.  

 

Mer Weaver i Avatar 2

 

Det är ingen tvekan om att en Alien-prequel är med, men Sigourney Weaver har sagt att det inte blir några fler Alien filmer för hennes del, men man har däremot inte sett det sista av henne i Avatar-filmerna. Med tanke på hennes öde i den första filmen är det lite mystiskt, men Avatar 2 förklarar säkert hur hon kommer tillbaka.

 

Maggie Grace i uppföljare

 

Inför den sista filmen i Twilight-serien, Breaking Dawn, som delats i två delar, kommer Maggie Grace (bland annat från serien Lost) att spela rollen som Irina, som självklart har problem med Bella och hennes käre Edward. Nu när Victoria inte är med i spelet längre får vi en ny skurkbrud.

 

Ruffalo goes Hulk

 

Efter två ganska misslyckade försök med Eric Bana och Edward Norton är det nu Mark Ruffalos tur att bli grön och stor. Han kommer axla rollen som Bruce Banner och filmen kommer bli i 3D.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0