Nyheter



Reeves i ny film

 

Keanu Reeves som mest är känd för att ha medverkat i Matrix-filmerna har uttalat sig om sin nya film och det lär bli an actionrulle i stil med 300 & Gladiator. Det ska finnas samurajer och ninjor i filmen som i grund och botten är en hämndhistoria. Blir spännande att se om slutresultatet blir lika nyskapande som Matrix eller inte!

 


Xerxes?

 

Det har länge snackats om en uppföljare till succén 300 och nu är man äntligen klar med ett manus. Filmen kommer däremot inte heta Xerxes som man kanske kan tro, med tanke på att den kommer handla som armén som spartanerna stred mot. Istället har filmen fått en okänd titel.


 

Jackman blir den nya jägaren?

 

Nu när Viggo Mortensen hoppat av inspelningen av Snow White and the Huntsman behöver man en ersättare, och vem är bättre än Hugh Jackman? Han skulle ha spelat rollen som Wolverine i uppföljaren men efter strul i form av en avhoppande regissör och problem i inspelningslandet Japan har filmen skjutits upp och nya möjligheter har dykt upp för Jackman. Snövit kommer spelas av Kristen Stewart (!) och den onda drottningen blir Charlize Theron.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0