Nyheter



Sagor är populära

 

Just nu känns det väldigt populärt med nyversioner av sagor. Nu ryktas det om att Hailee Steinfeld från True Grit kommer spela Törnrosa och att filmen kommer visas genom hennes drömmar (?). Men samtidigt har Disney en egen version på gång; den ska regisserad av Tim Burton med Angelina Jolie i rollen som den onda häxan. Dessutom kommer filmens titel att bli Maleficent. Sant eller inte vet vi inte än, så detta ska tas med en nypa salt.


 

X-Men fortsätter

 

Och som om det inte vore nog med den kommande X-Men filmen som skildrar alla karaktärer som unga har man nu även sagt att den del 4 & 5 är under produktion, så originaltrilogin kommer få en fortsättning. Sist men inte minst har tydligen Britney spelat in en scen med Jackass-gänget som släpptes på nätet häromdagen. Den kan ses här:

 

 http://www.youtube.com/watch?v=ekIgI55XG58


 

Monster Inc. 2

 

Uppföljaren till originalet som kom år 2001 är på väg att bli av, nu har man bestämt sig för att Dan Scanlon ska regissera och filmen kommer att bli i 3D (överraskande, eller hur?). Den beräknas ha premiär till 2012.


 

Superman utökas

 

En hel del namn har på senaste tiden förknippats med den kommande nyversionen av Superman och den senaste som hoppar på tåget är svenska Helena Bergström. Regissören Zack Snyder som just nu promotar sin film Sucker Punch i Stockholm avslöjade detta, men han vill inte berätta vilken roll det handlar om.


Kommentarer
Postat av: Jossan

Åh monsters inc! såg filmen minst 1 gång i veckan innan haha. älskade den!

2011-04-02 @ 21:46:18
URL: http://josefinolofsson.webblogg.se/
Postat av: Anonym

2011-04-05 @ 14:26:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0