Recension: They Wait



They Wait

 

…men inte jag

 

Sarah (Jamie King) bor i Kina tillsammans med sin man och sexåriga son Sam. Efter en tragisk olycka inser Sarah ganska fort att hennes son inte är helt frisk och ser syner, något som besannas när han hamnar i en djup koma. Sarah blir tvungen att ta reda på mysteriet kring sin sons tillstånd och varför det just händer hennes familj, innan det blir försent och Sams liv går förlorad.

 

Kineser som talar engelska trots att hela historien utspelas i Kina är ganska B, för att inte tala om historien man använt sig av. Ibland låter det som om jag skriver så om många filmer, men handlingen här har man sett många gånger innan. En historia om spöken som vill hämnas och söker ha lugn och ro, varken mer eller mindre. Det blir inte bättre av dåliga skådespelare och en barnskådis som spelar över totalt.

 

Filmens enda ljuspunkt är faktiskt dess stämningsfulla musik, annars är effekterna, skräcken och upplösningen bland det sämsta jag sett. They Wait bjuder på en brutalt tråkig färd som leder oss till dödens rike där ingen tydligen väntar (?).  Det blir en etta till filmen.

 

1/5

 

Foto: 1

Skratt: -

Musik: 3

Skräck: 1

Action: -

Effekter: -

Skådespeleri: 1

 

Filmens specialitet: hämndlystna andar - 1

 

- = Ej aktuellt.

0 = Värdelös.

1 = Dålig.

2 = Godkänd.

3 = Bra.

4 = Mycket bra.

5 = Perfekt!

 

http://www.youtube.com/watch?v=AIdZtg7ssac

Kommentarer
Postat av: Anonym

den var ju bra , har du ingen smak el ? ,

asså man tycker ju vad man vill men en då ;) kram



2011-05-31 @ 15:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0