Nyheter









Bilder från kommande Batman

Det har släppts lite bilder till kommande The Dark Knight Rises och vi får bland annat se Anne Hathaway som Catwoman. Hennes outfit är tydligen mindre sexig och mer praktisk, vilket återstår att se i bättre bilder. Tom hardy spelat Batmans fiende som syns bland bilderna.


 

Dirty Dancing

 

En nyversion av Dirty Dancing är under utveckling och det är regissören till This Is It och High School Musical som sitter i registolen; Kenny Ortega. Han var även ansvarig för koreografin i Dirty Dancing från 1987, men frågan är vilka som ska väljas ut för huvudparet?


 

Resident Evil fortsätter

 

Det är dags för en femte film i Resident Evil-serien och regissören till den första och fjärde filmen, Paul W.S. Anderson, sitter återigen i registolen. Milla Jovovich spelar huvudrollen som hjältinnan Alice och Sienna Guillory har bekräftat via Twitter att hon kommer tillbaka som Jill Valentine. Inspelningen startar i oktober och filmen beräknas släppas i september 2012.


 

Willis som G.I. Joe

 

I uppföljaren till G.I. Joe kommer Bruce Willis att spela rollen som General Joe Colton, en stor och avgörande karaktär i serietidningen. Filmens regissör blir John M. Chu och bland de nya skådespelarna finns RZA och Dwayne Johnson.


 

Terminator 5

 

Vem regisserar den femte delen? Det blir ingen mindre än Justin Lin, mannen bakom senaste Fast Five som blev en av årets mest framgångsrika filmer rent ekonomiskt. Han är aktuell med en sjätte del i bilserien och avslöjade att han ska regissera den femte delen som Arnold kommer medverka i. Hiss eller diss?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0