Nyheter







Ghost Rider 2

 

En uppföljare till Ghost Rider är under utveckling och man har återigen fått med Nicolas Cage i huvudrollen som Johnny Blaze. Man har även släppt några bilder från den kommande filmen som fått titeln Ghost Rider: Spirit of Vengeance.


 

Expendables expanderar

 

The Expendables 2 är i full rullning och inspelningana börjar spelas in i September i Bulgarien och de gamla ansikterna som återvänder är; Sylvester Stallone, Jason Statham, Mickey Rourke, Dolph Lundgren och Bruce Willis. Nya ansikten är Arnold Schwarzenegger Chuck Norris, John Traviolta och Jean-Claude Van Damme.


 

Potter når en miljard

 

Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 2 har på sin 19:e dag nått den magiska $1 miljardgränsen, och därmed blivit den film som nått den gränsen på kortast tid. Det är även den första filmen i serien som når den gränsen, då de tidigare oftast kommit upp till strax under $1 miljard.


 



Första bilderna

 

De första bilderna från kommande The Amazing Spider-Man har nu anlänt. Vad tycks? Själv tycker jag att det bara ser fel ut, Andrew Garfield passar inte som Spider-Man helt enkelt.


 

Och första kortet från Underworld: Awakening (som bytte titel från New Dawn) är här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0