Recension: Hostel Part: III



Hostel: Part III

 

Utan de karaktäristiska dragen

 

När Hostel: Part II läckte ut på nätet nästan en vecka innan premiären sa regissören Eli Roth att det antagligen inte kommer bli en tredje film. Som förutspått blev det inga stora intjänade pengar och en tredje film skrotades. Nu blev den av ändå, direkt-till-DVD och med annan regissör, mindre budget och nya skådisar. Nu har man flyttat tortyren till självaste Las Vegas där fyra grabbar på svensexa får bekanta sig med hemskheterna från Slovakien.

 

Allt som gjorde de två första filmerna till en någorlunda spännande och chockerande filmupplevelse är borta. Bara den lilla detaljen att man bytt ut Slovakien mot Las Vegas är ett stort minus, sen att de så kallade ”nya” idéerna utförs på ett slarvigt sätt gör filmen mer B än vad den är. Inget i närhet av spänning existerar, tortyrscenerna är misstänksamt korta och jag saknar de karaktäristiska dragen som just utmärker en Hostel-film och gör att man skruvar på sig i soffan.

 

Skådespeleriet är amatörmässigt och jag undrar vad i hela friden Thomas Kretschmann gör i en sådan film som denna. Det finns absolut inget, inget som skulle kunna tillfredställa fans av de föregående filmerna och man har inte lagt ner den minsta tanke på att locka nya tittare heller. När man har så stora budgetproblem så man ersätter tortyrredskapen med mordiska skalbaggar är det något som har gått fel och så länge jag lever existerar inte denna så kallade tredje delen i Hostel-serien.

 

1/5 

 

Foto: 1

Skratt: -

Musik: 1

Skräck: 1

Action: -

Effekter: -

Skådespeleri: 1

 

Filmens specialitet: tortyrverksamhet - 1

 

- = Ej aktuellt.

0 = Värdelös.

1 = Dålig.

2 = Godkänd.

3 = Bra.

4 = Mycket bra.

5 = Perfekt!



TRAILER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0