Nyheter



Ingen Lois Lane alls!

 

Nyligen bekräftades det att man inte ens kommer ha med karaktären Lois Lane i nya Superman. Så alla skådespelerskor som har provspelat har gjort det för en annan roll som ännu är hemlig. Vissa stora namn som Rachel McAdams och Jessica Biel har även strukits från listan som kandidater, eftersom man inte vill att den kvinnliga rollen ska överskugga den relativt ”okända” Henry Cavill som Superman.

Nya rykten säger att Lois Lane kommer dyka upp i en mindre roll, men att skådespelerskorna egentligen provspelat för en skurkroll, nämligen Ursa. Regissören har även bekräftat att General Zod inte kommer vara med i filmen.




Paramount letar skräck

 

Filmbolaget Paramount som ligger bakom Paranormal Activity och dess framgångsrika uppföljare har fått blodad tand. Inte nog med att en tredje Paranormal Activity är i produktion, utan man letar efter flera indieskräckisar (okända skräckfilmer). Senaste nappet heter The Devil Inside och kretsar runt en kvinna vars mamma dödar tre personer och förklaras sinnessjuk, men när dotterns gräver efter sanningen i Italien blandas exorcismer in i del hela. Fernanda Andrada har huvudrollen och filmen har regisserats av William Brent Bell.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0