Nyheter



Roberts i Snövit

 

Som jag tidigare skrivit kommer det två nyversioner av Snövit, en som Relativity står för och en som Universal står för. Nu har det bekräftats att man kommer att ha med Julia Roberts i versionen som Relativity ger ut, hon kommer att spela den elaka drottningen. Versionen med Julia Roberts kommer heta The Brothers Grimm: Snow White och den andra versionen Snow White and the Huntsman, där Charlize Theron och Viggo Mortensen är färdiga för roller. 



Andromeda blir ersatt

 

Alexa Davalos som spelade rollen som gudinnan Andromeda i Clash Of The Titans kommer bli ersatt inför uppföljaren, Wrath Of The Titans. Rosamund Pike kommer ta över hennes roll, anledningen är oklar. Filmen regisseras av Jonathan Liebesman och kommer precis som föregångaren bli i 3D.


 

Lohan i Superman?

 

Lindsay Lohan sägs vara aktuell för en roll i den kommande nyversionen av Superman. Trots att karaktären Lois Lane inte ska vara med i filmen handlar hennes roll om en större roll som möjligen kan rädda stjärnans dalande karriär. Om detta nu är sant eller falskt vet vi inte, men det lär bli klart snart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0