Nyheter



Oscarsnomineringarna är här!!

 

Bland bästa filmer finns Black Swan, och även som bästa kvinnliga huvudroll finns Natalie Portmans insats som jag innerligt hoppas vinner. Annars är det precis de filmer som man hade gissat på som har blivit nominerad till olika kategorier; 127 Hours, Biutiful, Winter’s Bone och The Fighter. Tycker årets lista är ovanligt varierad, och för bästa effekter och art direction finns även Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 1. För hela listan, spana in:

 

http://www.imdb.com/features/oscars/2011/nominations


 

Razzie-nomineringarna är ute

 

Lagom till Oscarsnomineringar har motsatsen släppts, nämligen priser som delas ut till de sämsta filmer som Hollywood producerat år 2010. Bland dessa har Eclipse, The Last Airbender och Sex and the City 2 överlägset flest nomineringar, men även Vampires Suck och Saw 3D syns bland dem som kan ”vinna” (om man nu vill göra det). Vilken film var den sämsta, år 2010?


 

Cameron om Avatar 2 & 3

 

Vi får vänta i tre år innan vi får återvända till Pandora. Cameron har avslöjat han i dagsläget jobbar på manus till en andra och tredje del och att dessa två spelas in tillsammans och får premiär med ett års mellanrum, julen 2014 och 2015. Han har även sagt att hela 1 % av intäkterna ska gå till hjälp för miljöfrågor, vilket jag tycker är oerhört generöst (notera ironin).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0