Nyheter



RED får en uppföljare

 

Spelar en film in tillräckligt mycket med pengar får den garanterat en uppföljare – det är något som Hollywood verkligen lärt sin omgivning. RED är inget undantag, där både Bruce Willis och Helen Mirren medverkade. Nu har man bett manusförfattarna skriva en del 2 – något som egentligen är helt onödigt.


 

Nytt om Girl With The Dragon Tatto

 

Den amerikanske versionen av filmen kommer att ändra en hel del, bland annat slutet. Manuset till filmen avslutar finalen på ett annat sätt än den svenska versionen, och även karaktärerna har fått genomgå små förändringar. Salander som spelas av Rooney Mara kommer vara mer aggressiv och våldsam. Verkar som den amerikanske versionen kommer att tänja ytterligare på gränserna.


 

Nytt om The Expendables II

 

Uppföljaren kommer att innehålla Sylvester Stallone och Dolph Lundgren, men man letar även efter nya, äldre stjärnor som kan medverka. Jean-Claude Van Damme som tackade nej till första filmen är aktuell för uppföljaren, men han har krav, och det är att Steven Seagal inte ska medverka eftersom han inte är så förtjust i honom. Frågan är vem som har högst status?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0