Nyheter



Watson är het

 

Att Emma Watson är en fröjd för ögat var ingen nyhet, däremot var det inte lika självklart att hon skulle vara eftertraktad när Potter-sagan tog slut. Men nu visar det sig att självaste Guillermo del Toro är intresserad av att ha henne i huvudrollen i nyversionen av Skönheten och Odjuret.


 

Harrys sista rekord

 

Harry tog sin sista chans att slå rekord, både i Sverige och världen över. Filmen slog premiärhelgsrekord i Sverige genom att locka 357 648 personer till biograferna och spela in 43 169 416 kronor från onsdag till söndag. Det gamla rekordet hölls av Sagan om Konungens Återkomst som lockade 346 968 personer och spelade in 36 782 551. Filmens har slått samma sorts rekord i flera andra länder och i USA krossade Harry senaste Batman filmens rekord på $158 miljoner med sina imponerande $169 miljoner för en premiärhelg. Världen över spelade filmen in $475 miljoner under premiärhelgen, vilket är den största internationella öppningen någonsin.


 

Snow White

 

Som jag tidigare skrivit håller man just nu på med 2 versioner av Snövit, den ena med Charlize Theron och Kristen Stewart och den andra med Julia Roberts och Lily Collins som Snövit. Nu har man även valt vem som ska spela Snövits pappa i versionen med Roberts, och det blir ingen mindre än Sean Bean. Filmen har döpts till ”Brothers Grimm: Snow White.”


 

Xerxes

 

Noam Murro får ansvaret att regissera uppföljaren till 300, nämligen 300: Battle of Artemisia. Han har tidigare gjort Smart People och är även aktuell med den kommande Die Hard 5. Frågan är om den kommer bli lika bra som originalet?


 

3D

 

En uppföljare till Motorsågsmassakern är under utveckling och har tills vidare döpts till Leatherface 3D. Regissören är John Lussenhop och han har lyckats få med Gunnar Hansen (som gestaltat Leatherface i de äldre filmerna) och även Tobe Hooper, som regisserade den allra första filmen i serien. Filmen får premiär 5 oktober 2012.



Trailer till The Dark Knight Rises.

Trailer till The Thing.


Kommentarer
Postat av: Nathalie @ Bloody Disgusting

Ska bli intressant att se Letherface 3D! Tvivlar på att den är superbra men intressant.. helt klart!

2011-07-20 @ 21:14:05
URL: http://bloodydisgusting.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0