Nyheter



The Amazing Spider-Man

 

En teaser har släppts för nystarten av den populära Spider-Man serien. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, den känns inte särskilt speciell och väldigt lik förra filmen. Animationen i slutet ser heller inte så bra ut, men det kan bero på att filmen inte är färdig än. Ser fram emot en riktig trailer!


 

Paranormal Activity 3

 

En trailer har släppts till den tredje delen i skräckserien, som lik den andra uppföljaren går bakåt i tiden och gräver i historien mellan systrarna. Frågan är om barnskådisarna är tillräckligt duktiga att kunna bära upp hela filmen och verka trovärdiga?


 

Wolf Creek 2

 

Nu är det bekräftat att det blir en uppföljare till den australienska skräckfilmen som blev framgångsrik världen över. Filmens mottogs väl av publik och kritiker och i del 2 kommer huvudrollsinnehavaren, John Jarratt återkommer som psykopaten Mick Taylor. Storyn är hemlig men uppföljaren ska bli en skräckfilm av större kaliber. Även regissören från första filmen, Gren Mclean, återkommer.


 

New Year’s Eve

 

Minns ni Valentine’s Day? Från skaparna bakom den filmen kommer en kärleksfilm som kretsar runt några personer under nyårsafton. Trailer!  




Första bilderna

Här är de frösta bildern från Snow White and the Huntsman.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0