Nyheter



Disney provar lyckan igen

 

Efter den massiva framgången med Pirates-filmerna har Disney valt att göra film av en annan attraktion; det är berg och dalbanan Matterhorn från Disneyland som kommer att filmatiseras. Det ska bli en händelsefylld film som kretsar runt fem barn som kommer till toppen av berget där de träffar på Yetis och andra varelser.


 

Modern version av Frankenstein

 

Haley Joel Osment, som hade sin stora genombrott i Sjätte Sinnet har på senare tid satsat sin karriär på studierna och lagt av med filmen, men nu återupplivar han sin filmkarriär genom att spela huvudrollen i en modern version av Frankenstein. Filmen är baserad på Steve Niles roman Wake of the Dead och filmen regisseras av Jay Russell, som även gjort Ladder 49.


 

Xerxes byter titel

 

Xerxes, som kommer bli uppföljaren till succén 300 har bytt titel till 300: Battle of Artemisia. Zack Snyder som regisserade 300 har hoppat av registolen och valet står nu mellan två mindre kända (och duktiga?) regissörer; Noam Murro (kommande Die Hard 5) och Jaume Collet-Serra (House of Wax). Filmen kommer att kretsa runt den persiska kungen Xerxes och förklarar hur han kunde bli så stor.


 

Thor 2

 

En upföljare till Thor som kom tidigare iår är under planering och beräknas anlända sommaren 2013, närmare sagt 26 juli. Thor fick bra kritik och tjänade in tillräckligt för att bidra till en uppföljare; $437 miljoner efter en budget på $150 miljoner. Chris Hemsworth återkommer i huvudrollen medan regissören inte gör det, utan en ny får ersätta Kenneth Branagh.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0