Nyheter



Breaking Dawn trailer

 

Den första officiella trailern för Breaking Dawn: Part1 har släppts.Trailern gav inte iväg så mycket, men den obligatoriska scenen med en avklädd Jacob var med. För mig har Twilight-serien redan dött ut då varje film blivit sämre och sämre, men innerst inne hoppas jag att Breaking Dawn tar revansch för det.


Ny King Kong

 

Det är tydligen dags för en ny version av den klassiska jätteapan, nu i animerade format. Historien kommer att berättas ur King Kongs perspektiv och det är filmbolaget 20th Century Fox som står bakom filmen. Det blir svårt att toppa Peter Jacksons megaversion från 2005.


Mer om Romeo + Juliet

 

Som jag tidigare skrivit är en ny version av den romantiska historien på gång, och nu har man valt Kodi Smith-McPhee till att spela Benvolio, karaktären som är kusinen till Julias friare. Filmens regisseras av Carlo Carlei och även Holly Hunter kommer dyka upp i en roll, men det är fortfarande oklart vem som kommer få spela Romeo. Juliet kommer sen en tid tillbaka att gestaltas av Hailee Steinfeld.


G.I. Joe 2

 

En uppföljare till actionfilmen är på gång och man förväntar sig att Channing Tatum ska återvända till huvudrollen, men även Dwayne Johnson (The Rock) hoppar på och spelar karaktären Roadblock. Filmen får premiär sommaren 2012. Regissören är mannen bakom filmen om Justin Beiber, Jon Chu, och han vill spela in uppföljaren i 3D.

 

Spana in The Vow och Crazy, Stupid, Love! Två romantiska filmer, den förstnämnda har premiär på alla hjärtans dag 2012 och den andra kommer i höst. Båda kan bli riktigt bra, och som tur är har man valt bra skådespelare (Steve Carell kan dock ifrågesättas)!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0