Nyheter







The Hobbit växer

 

Inspelning av The Hobbit är i full gång och regissören Peter Jacksson avslöjade att den forne Lost-stjärnan Evangeline Lilly kommer gestalta en ny karaktär i filmen. Hon kommer spela rollen som ”The Woodland Elf, Tauriel”. Även Barry Humphries har bekräftats för filmen. De tre första bilderna från The Hobbit har anlänt, och de kan ses ovan.   

 

Jurassic Park 4?

 

Det har länge snackats om en fjärde del till den framgångsrika dinosaurietrilogin som Steven Spielberg startade, och nu sägs det att Spielberg tillsammans med manusförfattaren Mark Protosevich planerar att genomföra en fjärde del. Med dagens teknik och Spielberg i registolen kan detta bli riktigt bra!


 

McShane i Snövit

 

Den nya versionen av Snövit, som har Kristen Stewart i huvudrollen får även Ian McShane i skådespelarensemblen. McShane sågs senast i den fjärde Pirates-filmen och kommer spela rollen som en av de sju dvärgarna. Även Bob Hoskins och Eddie Izzard är klara för roller som de sju dvärgarna. Andra skådespelare som är klara för filmen är Charlize Theron som den elaka styvmamma och Chris Hemsworth som jägaren som har i uppgift att döda snövit, men istället lär henne självförsvar.  


 

Jackass tragedi

 

Ryan Dunn från Jackass-filmerna avled på måndag morgon efter en tragisk bilolycka. Han sågs senaste i Jackass 3,5.


Kommentarer
Postat av: Anonym

han sågs senast i jackass 3.5!!

2011-06-26 @ 21:08:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0