Nyheter



Läckt trailer?

 

Det sägs att denna trailer, för den amerikanska versionen av Män Som Hatar Kvinnor (The Girl With The Dragon Tattoo) har läckt ut på nätet. Samtidigt hävdar många att det är en ”planerad” läckning, som ska orsaka hysteri och snack på nätet, så fler personer får upp ögonen för filmen. Personligen tycker jag att ljudkvalitet, kamerapositionen och den tomma biosalongen är alldeles för bra för att detta ska vara en ”läckt” trailer. HÄR kan ni se trailern!


 

Insidious 2?

 

Snubbarna bakom Insidious, som även är samma personer bakom de framgångsrika Saw och Paranormal Activity filmerna avfärdar inte möjligheten om en eventuell uppföljare. Däremot ska det finnas en bra handling och något att verkligen berätta, till skillnad från mjölkande. Svårt att tro, med tanke på hur de lät den första Saw-trilogin bli misshandlad av ytterligare 4 uppföljare.


 

Bloom i The Hobbit

 

Orlando Bloom, som för övrigt har haft ganska lite för sig efter de framgångsrika Pirates-filmerna kommer återvända som tjejernas favoritalv. Detta bekräftade Peter Jackson via sin Facebook och trots att karaktären Legolas inte dyker upp i boken, kommer han att ha en roll i filmen.


 

Baksmällan 3

 

Filmen har knappt hunnit vara på bio i en vecka innan filmmakarna redan uttalat sig om en tredje film. Det kan bero på de massiva summorna filmen spelat in, trots att de flesta kritiker kört över filmen totalt. Behövs verkligen en tredje film, och behövdes det ens en andra film i första taget? Manusförfattaren Mazin säger att filmen kommer ta killarna till en helt nivå. Hm, svårt att tro.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0