Nyheter



Monopol blir film

 

Sällskapsspelet Monopol ska filmatiseras och det är ingen mindre än Ridley Scott som ska regissera filmen. Men just nu är han fullt upptagen med Prometheus och det kan dröja över ett år innan han kan ta tag i projektet, så det blir intressant att se om spelföretaget Hasbro kommer att vänta på honom eller dra igång produktionen med en ny regissör.


 

Silent Hill 2

 

Uppföljaren till filmen som baserats på spelen kommer spelas in i 3D och man kommer eventuellt att ha med Sean Bean, som medverkade i ettan. Dock så kommer han spela en annan roll än den han hade, så det blir intressant att se. Men det återstår om han tackar ja eller inte.


 

Tomb Raider fortsätter

 

Det har hittills kommit två filmer om Tomb Raider med Angelina Jolie i huvudrollen och nu drar man ett streck över de sågade filmerna, det är dags för en nystart. Denna gång ska man hålla sig till originalhistorien och filmen beräknas släppas till 2013. Vem passar som Lara Croft?


Och sist men inte minst så har Charlie Sheen fått sparken från 2½ män efter senaste tidens skandaler, kontroversiella uttalanden och twist med filmbolaget WB. Hur man kommer att avsluta serien, eller spela in det som är kvar av den är tills vidare oklart.


Kommentarer
Postat av: Josefin

SV: Sant ju :) Följer din blogg slaviskt! :D

Tipsade även om dig igår för mina läsare :)



http://josefinolofsson.webblogg.se/2011/march/bloggtips-naderandthemovies.html

2011-03-09 @ 22:43:56
URL: http://josefinolofsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0