Nyheter



Really, Charlie?

 

Charlie Sheen ger igen. Nu har Sheen, vars beteende på senaste tiden kan jämföras med Britneys sammanbrott, stämt WB. och producenten bakom 2½ män på $100 miljoner. Detta ska täcka kostnaden för de avsnitt som han nu inte får betalt för om han hade haft kvar sitt jobb. Börjar Charlie få kalla fötter nu när han inte har en stadig inkomst längre?



 

Puss

 

Puss in Boots från Shrek-filmerna är tillbaka! I november har filmen om honom premiär och redan nu har den första teasern dykt upp. Enligt mig ser det riktigt lovande ut, jag gillar karaktären skarpt.

 

Teaser: http://www.imdb.com/video/screenplay/vi549297433/





Sista trailern

 

Nu till helgen kommer trailern för sista Harry Potter filmen, Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 2 att visas på biograferna i USA i samband med filmer som Red Riding Hood och World Invasion: Battle: Los Angeles. Så lagom till början av nästa vecka lär de dyka upp på nätet med bra kvalité! Sjukt spännande, men samtidigt lite sorgligt.


 

Hannibal som skurk?

 

Legenden bakom karaktären Hannibal, Anthony Hopkins kan vara aktuell att medverka i kommande Bond-filmen. Hans roll kommer i så fall bli en skurkroll som kommer att dyka upp i flera Bond-filmer, men det är inte bekräftat. Samtidigt är Hopkins en man med många bollar i luften och den närmaste tiden kommer han medverka i många filmer, så frågan är om han har tid för Bond?


 

Andra gången gillt

 

Vem minns den fruktansvärt dåliga filmatiseringen av spelet Doom som drabbad oss 2005? Nu har filmbolaget Universal bestämt sig för att en nyversion (reboot) behövs och den ska bli i 3D. Universal har dock inte bekräftat något och vi får se vilka skådespelare som dyker upp i nyversionen som bara kan bli bättre.  


Kommentarer
Postat av: Josefin

Gillade inte nyheten det nya Doom försöket :(

2011-03-11 @ 21:57:48
URL: http://josefinolofsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0