Nyheter



Tomte 2

 

Billy Bob Thornton förhandlar just nu om att spela huvudrollen i Bad Santa 2. Däremot är regissör, manusförfattare och premiärdatum inte satta än och det kan dröja flera år innan filmen släpps.


 

Batman 3

 

Nu är det klart vilka fler som medverkar i The Dark Knight Rises. Joseph Gordon-Levitt kommer spela rollen som Alberto Falcone, även känd som The Holiday Killer. Detta är nu officiellt efter en längre tids spekulationer.


 

Narnia fortsätter… (!!)

 

Trots att den senaste filmen inte blev någon succé slutar man inte pressa ut de sista pengarna ur namnet. Nu har men bestämt sig för att hoppa över nästa bok ”Silvertronen” och göra film av ”Min morbror trollkarlen” istället. Den senaste filmen hade en budget på drygt $160 miljoner och spelade in drygt $300 miljoner världen över.


 

Mer om Cleopatra

 

Nu är det klart att Angelina Jolie kommer spela huvudrollen i filmen om Cleopatra och man har länge velat bland olika regissörer, och nu verkar det bli David Fincher som kommer få regissera filmen som ska skildra Cleopatra ur ett annat perspektiv än förförerskan som hon var.


 

Avatar 2 blir försenad

 

Regissören James Cameron har tidigare sagt att stora delar av uppföljaren ska utspela sig under vatten och därför hade man planer på att filma stora delar under vatten i Stilla Havet. Men efter katastrofen i Japan och de fortfarande aktiva efterskalverna måste man skjuta upp inspelningen för filmarteamets säkerhet.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Gillar verkligen Angelina som Cleopatra, kan inte tänka mig någon annan till den rollen! :)

2011-03-24 @ 23:09:21
URL: http://josefinolofsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0