Nyheter



Ingen dans?

 

Natalie Portman som vann en Oscar för sin insats i filmen Black Swan sägs inte ha dansat alla filmens dansscener själv, utan använt sig av en ”kopia” för de mer avancerade scenerna. Kopian, som heter Sarah Lane har uttalat sig och sagt att Portman knappt dansade 5 % av filmens dansscener, men filmbolaget Fox Searchlight har tagit Portmans parti och sagt att hon dansade mer än 85 % av dansscener, och att vissa mer avancerade rörelser fick ”kopian” göra eftersom man inte kan bli en fullfjädrad balletdansös på 1,5 år, vilket är tiden Portman tränade inför filmen.


 

Ny poster!

 

En ny affisch har släppts för den komma Pirates-filmen och det är med Johnny Depp, som ser ganska ledsen ut. Färgerna och snygga och det hela ger en exotisk och ganska arm känsla. Saknar dock Knightley och Bloom i bakgrunden. 


Kommentarer
Postat av: Hampus Eskilsson

Tror du att de två ska vara med i ny pirates-filmen då? Penelope Cruz verkar ju på den här postern ta över för Knightly ialla fall :P

2011-04-01 @ 20:01:04
URL: http://klockrenen.blogg.se/
Postat av: Sarah

Håller med om att Knightley och Bloom saknas, men jag tror det kommer bli en awesome film. Diggar Penelope Cruz från Las Bandidas!

2011-04-01 @ 23:12:54
URL: http://saharaaa.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0