Nyheter



The Fighter 2?

 

Under Oscarsgalan avslöjad Mark Wahlberg att en uppföljare är mycket väl möjlig till den Oscarsnominerade (och numera även belönade) The Fighter. Regissören och producenten har planer på att göra en trilogi om den sanna historien som kretsar runt Micke Ward, en boxare som möter Arturo Gatti tre gånger. En fight per film?


 

Sagorna blir film

 

En ny trend har börjat i Hollywood; efter succén med Alice i Underlandet kommer det två nyversioner av Snövit, en film om Oz och nu ska man göra en nystart på Peter Pan, som kommer kallas för ”Peter Pan Begins” (lite som Batman Beging). Channing Tatum är aktuell för att spela rollen som Pan och det är bara att inse att sagornas tid är inne. En ny version av Ringaren i Notre Dame är också under utveckling, med Josh Brolin som puckelryggen. Man vill ha Tim Burton som regissör, men det återstår att se eftersom han just nu är upptagen med Dark Shadows. 


 

The Hobbit har namngetts

 

De två delar av Peter Jacksons fortsatta Ringen-epok har döpts till ”The Hobbit: There and Back Again” och ”The Hobbit: An/The Unexpected Journey”. Om tre veckor börjar inspelningen och den första filmen får premiär i december 2012.


 

Supermans mamma

 

Supermans mamma är utsedd! Det blir den Oscarsnominerad Diane Lane som får axla rollen som Martha Kent, kvinnan som tar han om Superman när han kommer till jorden. Nu är frågan om Kevin Costner kommer axla rollen som Supermans pappa?


 

Ny Catwoman!

 

Anne Hathaway kommer spela rollen som Selina Kyle/Catwoman i kommande The Dark Knight Rises, som blir den tredje filmen i Nolans Batman-serie. Hon avslöjade nyheten under en intervju med Oprah Winfrey.   


Kommentarer
Postat av: Josefin

Bra nyheter! :D

Anne Hathaway kommer bli intressant att se som catwomen :)

2011-03-06 @ 22:03:18
URL: http://josefinolofsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0