Nyheter



Hasselhoff i skräckfilm

 

David Hasselhoff kommer medverka i uppföljaren till Piranha 3D, nämligen Piranha 3DD. Han kommer ha en cameo och troligen bli uppäten av de vilda fiskarna. Filmen har premiär i november och det återstår att se om den tas emot lika bra som föregångaren.


 

Scream fortsätter

 

Trots att Scream 4 inte spelade in så mycket pengar som man trodde i USA kommer troligen en femte och sjätte film komma och avsluta denna påbörjade trilogin. Filmen har tjänat tillräckligt mycket utomlands för att få filmbolaget att ge grönt ljus till en femte och sjätte uppföljare, som eventuellt kommer gå direkt till DVD (vilket jag inte hoppas på). Regissören Wes Craven kommer troligen återvända.


 

Ondskan har inget slut

 

En femte del i Resident Evil serien kommer att bli av, bekräftade Milla Jovovich via sin twitter. Hon avslöjade även att en del av filmen kommer spelas in i Tokyo, precis som inledningen till fjärde filmen. Filmen blir troligtvis i 3D. 

 

Ny poster för Harry


 

Ny version av Romeo & Juliet

 

En ny version av den klassiska kärlekshistorien är under utveckling och rollen som Juliet har gått till den Oscarsnominerade Hailee Steinfeld. Nu ryktas det om att Gossip Girl stjärnan Ed Westwick kommer spela rollen som Juliets bror, men ingen är ännu aktuell för rollen som Romeo.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0