Recension: Nude Nuns With Big Guns



Nude Nuns With Big Guns

 

Naket, bröst och mer naket

 

Syster Sarah blir hjärntvättad till att bli nunna och utföra vad som helst i guds namn. Allt från att stjäla till att sälja droger, men när hon senare mordhotas, drogas ner och våldtas får hon en uppenbarelse från självaste gud; att hämnas. Hon drar ut på en hämndturné för att döda alla som någonsin gjort henne illa och även alla präster som i hemlighet pysslar med droger. Det blir en resa med mycket naket och lite pang pang.

 

Jag valde att se filmen på grund av dess titel; det låter kul och helt stört. Själva tanken bakom filmen är kul, inte originell men det skulle funka med störra budget och lite mer erfarna personer bakom kameran. Här har man begränsade resurser och skådespelare som är så dåliga at de lika gärna kunde vara plockade från gatan. Actionsekvenserna är pinsamma och manuset repetitivt.

 

Det enda positiva är musiken som kändes överraskande välgjord i jämförelse med allt annat. Annars är detta en kort story på fem minuter som man dragit ut till 90 minuter och för att fylla ut filmen har man slängt in otaligt många lesbiska sexscener, strippscener och några våldtäkter. Många obetydliga scener är i slow-motion för utfyllnad och som helhet är detta en av de absolut sämsta, mest värdelösa filmer jag sett. Noll!

 

0/5

 

Foto: 0

Skratt: -

Musik: 1

Skräck: -

Action: 0

Effekter: -

Skådespeleri: 0

 

Filmens specialitet: cool nunna - 1

 

- = Ej aktuellt.

0 = Värdelös.

1 = Dålig.

2 = Godkänd.

3 = Bra.

4 = Mycket bra.

5 = Perfekt!


TRAILER


Kommentarer
Postat av: Jossan

Haha jag kollade med på den pga namnet, men oj haha värsta jag sett :(

2011-05-16 @ 22:10:40
URL: http://josefinolofsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0