Nyheter



Justin Lin hoppar av

 

Justin Lin, regissören bakom Fast Five har hoppat av Terminator 5. För att tag sedan bestämdes han som regissör för den femte filmen i robotserien men nu väljer han att hoppa av efter all strul med Arnolds otrohetsskandal och schemaproblem. Nu letar man återigen efter en ny regissör för filmen.


 

Michelle Rodriguez återvänder

 

Rodriguez kommer återvända till den femte filmen i Resident Evil-serien. Trots att hennes karaktär dog i första filmen kommer hon dyka upp i Resident Evil: Retribution, vilket blir intressant att se. Hon har även uttalat sig om att hennes karaktär i Avatar kommer dyka upp i Avatar 2, vilket också ska bli kul att se. Frågan är om det är hennes grej att spela karaktärer som återvänder från de döda?


 

Paranormal Activity 3

 

Nu har en trailer dykt upp till den tredje delen av den populära demon-serien. Tycker att det visas riktigt mycket till skillnad från de tidigare filmernas marknadsföring, nästan lite för mycket? Blir det samma effekt att se filmen nu när man fått se så många hoppa-till-scener? Annars ser det faktiskt lovande ut.


 

Tusenfoting

 

The Human Centipede: Full Sequence kommer snart upp på biograferna i USA och man har släppt en, i mitt tycke, väldigt läcker poster. Det ryktas även en hel del om att den kommer visas i svartvitt (och nyanser av brunt, vad det nu ska betyda), men inget är bekräftat än. Däremot är frågan varför? Är det på grund av budgetbrist eller är filmen alldeles för grafisk för att visas vanligt? Regissören Tom Six har även en tredje del under utveckling, The Human Centipede: Final Sequence.


 

Bilarna fortsätter

 

Efter senaste succén med Fast Five har man inte bara bestämt sig för en uppföljare, utan hela två uppföljare som ska spelas in efter varandra i Europa. Justin Lin som nyligen hoppade av Terminator 5 kommer regissera de båda delarna som även kommer gästas av Jason Statham, om allt går som planerat.




 

2 X Snövit

 

Som jag tidigare skrivit är 2 versioner av Snövit under produktion och här ser vi bilder på karaktärerna från båda filmerna. Till vänster har vi den gråa, mer våldsamma versionen och till höger den barntillåtna med Julia Roberts som den onda drottningen. Frågan är om Charlize Theron inte äger henne rejält.


 

Bond 23

 

En del nyheter har dykt upp om kommande Bondfilmen med Daniel Craig i huvudrollen; den franska skådespelerskan Bérénice Marlohe kommer spela den nya Bondbruden och Judi Dench återvänder som M. Sam Mendes regisserar och Naomie Harris samt Ralph Fiennes kommer dyka upp i diverse roller. Ben Whishaw och Helen McCrory kommer också att medverka i filmen som kan komma att kallas för Skyfall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0