Nyheter



Lautner blir actionhjälte

 

The Expendables 2 håller på att rekrytera folk för fullt och nu är även Nicolas Cage aktuell, för att inte tala om fjortisidolen Taylor Lautner. Förstår inte riktigt hur han kommer in i bilden då han knappt medverkat i något förutom de usla Twilight-filmerna. Annars är namn som Christian Slater och Christopher Lambert också aktuella.

Man har även gått ut med handlingen, som kretsar runt Tools (Mickey Rourke) öde, som får de resterande grabbarna att vilja hämnas. Hans dotter Fiona hakar på, men blir fångad av en diktator och måste räddas av actionhjältarna. Namn som Jean-Claude Van Damme och Chuck Norris har officiellt lagts till.


 

Old Boy

 

Det kommer en amerikansk remake av Old Boy – Hämnden med Josh Brolin i huvudrollen och Spike Lee i registolen. Filmen kretsar runt en man som hålls fången i 15 år och utan förklaring släpps fri, för att senare ge sig ut på en hämndturné. Tidigare var Will Smith tänkt för huvudrollen med Steven Spielberg i registolen, men den idén skrotades.  


 

Nyversion av Barnhemmet

 

Den spanska filmen The Orphanage från 2007 kommer komma i en amerikansk nyversion och det är ingen mindre än Amy Adams som förhandlar om att spela huvudrollen. Regissören blir Mark Pellington och Guillermo del Toro producerar, precis som i originalet, tillsammans med Sergio Sanchez som skriver manus, vilket han även gjorde för originalet.


 

Lars Von Trier goes porr

 

Nymphomania är Lars Von Triers kommande film som handlar om en kvinnas sexliv från 0 års åldern upp till 50 år. Han har personligen frågat Stellan Skarsgård om han vill spela huvudrollen i filmen, samtidigt som han frågat Willem Dafoe som medverkade i hans Antichrist ifall han vill dyka upp i en mindre roll. Lars Von Trier har själv kallat filmen för en ”porrfilm”.




Och sist men inte minst har första teasern till The Human Centipede Full Sequence släppts.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0