Nyheter



Green som gudinna?

 

I uppföljaren till 300 som är en prequel har man för tillfället erbjudit den kvinnliga huvudrollen till Eva Green som den onde gudinnan Artemisia som får Xerxes att dra ut i krig. Om det blir hon som spelar rollen återstår att se, men man räknar med att börja inspelningen i början av 2012.


 

Mission Impossible 5?

 

Den fjärde delen i actionserien har spelat in överraskande mycket pengar och tagits väl emot av både publik och kritiker, så nu funderar filmbolaget Paramount på en eventuellt femte del. Med över 2 veckors jullov och fina utsikter för att spela in ännu mer pengar är chanserna ganska stora för en femte film.




Taken 2

Nu har man avslöjat handlingen till Taken 2 som kommer 5 oktober 2012. Liam Neeson återvänder, men nu är det hans tur att bli räddad av sin dotter. Famke Jensen från föregående film kommer att upprepa sin roll och det gör även Maggie Grace. Hennes pojkvän kommer spelas av Luke Grimes och filmen regisseras av Olivier Megaton. 




Flopp för draktjejen

The Girl With The Dragon Tattoo har endast spelat in $60 miljoner på amerikanske biografer, vilket inte är nog för att täcka dess budget på $90 miljoner. Men Sony ger inte upp och håller just nu på att göra manus av den andra boken i serien. Filmen fortsätter som tur är dra in stadiga siffror i USA och slänger man ihop resten av intäkterna lär den i slutändan gå med vinst.


Shyamalans senaste växer

M. Night. Shyamalans senaste produktion med Will Smith i rollen handlar om en man och hans son som kraschlandar på jorden, som längre inte är bebodd. Will Smiths son Jayden spelar rollen som hans son men även Isabelle Furhman som dök upp i Orphan får en roll som Jaydens väninna. I mars börjar inspelningen av filmens som döpts till After Earth och rullen beräknas hitta till biograferna under 2013. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0