Nyheter



Tranformers fortsätter…


En Transformers 4 lär vara oundvikligt efter att den senaste passerade $1 miljardstrecket. Däremot gjorde Shia LaBeouf klart för sig att den tredje blir hans sista film, och som det ser ut nu kommer ingen av de tidigare skådisarna att återkomma. Enligt Josh Duhamel själv har ingen kontaktat honom, trots att Michael Bay påbörjat arbetet med en fjärde film. En av producenterna har däremot sagt att serien kommer få en reboot med en ny story, hur detta blir får vi se i juni 2014.


WB ger klartecken!


WB har gett klartecken för en uppföljare till I Am Legend från 2007 med Will Smith i huvudrollen. I uppföljaren kommer han karaktär tillbaka, hur det är möjligt är ett mysterium med tanke på karaktärens öde i slutet av första filmen. Ryktet säger att det blir en prequel – så vi lär slippa fler datoranimerade zombiemonsters. Smith har dock inte tackat ja än, han väntar på att få se hur det färdiga manuset blir.


Blodig remake


En remake av klassiker Evil Dead är under utveckling och Jane Levy har huvudrollen. Hon avslöjar även att den nya versionen kommer bli väldigt mörk och blodig, man kommer inte mesa med det våldsamma och det som gjorde kultrullen ”rolig” kommer försvinna. Bruce Campbell som medverkade i första filmen producerar och säger att det kommer bli en sjukligt skrämmande rulle, trots att hans karaktär inte ens kommer vara med i nyversionen. Stora ändringar har gjorts för att tillfredställa den moderna publiken – om dem lyckas får vi se 26 april 2013.


Fler uppföljare


The Amazing Spider-Man har knappt hunnit nå biograferna men Sony Pictures har redan bokat in uppföljarens premiärdatum för den 2 maj 2014. Thor 2 kommer 15 november 2013 och man räknar med att Garfield samt Hemsworth repeterar sina roller.


TRAILER för Piranha 3DD


Kommentarer
Postat av: Jossan

Jag var nog en av de få som fann Thor som en rolig och bra. Men Thor 2? Känns fel...

2012-03-06 @ 14:15:20
URL: http://josefinolofsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0