Nyheter



Rambo 5?

 

Sylvester Stallone sa klart och tydligt att han var 99 % säker på att det inte skulle bli någon mer film om Rambo efter den fjärde delen, men nu verkar det blir annorlunda. Sean Hood, som skrev manuset till Conan The Barbarian, har lämnat in manuset för en femte del till filmbolaget och väntar på svar. Det ser ut som om en femte del inte kommer bli en actionrulle, utan mer lik första filmen som nästan är en thriller.


 

Exocismen fortsätter

 

The Last Exorcism blev en ekonomisk framgång världen över och spelade in över $60 miljoner, trots dess ynkliga budget på $1,6 miljoner. Damien Chazelle är nykomlingen som skriver manus, och det återstår att se vem som regisserar filmen.


 

Fler actionstjärnor

 

Donnie Yen som tidigare medverkat i filmen Hero och Blade II har fått ett erbjudande om att medverka i The Expendables 2. Rollen är skräddarsydd just för honom, men det återstår att se om han tackar ja med tanke på att han har flera andra roller att välja bland.




Trailer till Underworld: Awakening

Tråkig poster, tråkig trailer och tråkig marknadsföring. "The battle continues in 3D?" Var det seriöst det bästa dem kunde hitta på? 3D-trenden är för tillfället på väg neråt så nej tack.




Trailer till Ghost Rider: Spirit Of Vengeance

Tvåan kan bara bli bättre än ettan, det är någoit positivt i alla fall...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0