Recension: Bad Teacher



Bad Teacher

 

Bad movie

 

Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) är lärarinna och samtidigt gift med en rik man. En dag när hon kommer hem efter jobbet möts hon av en otrevlig överraskning – hennes man vill skiljas. Vi kastas några månader in i framtiden, där hennes tidigare glamourösa liv är som bortblåst. Hon hatar sitt jobb och letar ständigt efter en ny man som kan försörja henne. När Sott Delacorte (Justin Timberlake) dyker upp som vikarie blir Elizabeth intresserad, men hon inser snabbt att hon inte är ensam om det…

 

Cameron Diaz är charmig, rolig och snygg att se på, det är ingen tvekan om det. Men en komedi kan inte endast vila på hennes tre starka sidor, det krävs även ett bra och intressant manus samt klockrena skämt för att fungera. Vissa repliker är vulgära och det leder till fniss, men i överlag är det riktigt trist manus Diaz har fått jobba med. Det finns absolut inga överraskningar och det roliga skämten havererar, timingen är kass och själva handlingen känns gammal.

 

De få scener som är underhållande är de som sker mellan Elizabeth och hennes elever, tyvärr är de ganska korta och försvinner bland allt annat. Timberlake passar i sin nördiga roll, men även han känns tråkig och oinspirerad. Sen förstår jag mig inte riktigt på hur många gånger man ska göra om car-wash scenen där en sexig kvinna ”tvättar” en bil i minimala kläder, samtidigt som männen råstirrar och gör bort sig. Trist. Bad Teacher får en svag tvåa.

 

2/5

 

Foto: 1

Skratt: 2

Musik: 1

Skräck: -

Action: -

Effekter: -

Skådespeleri: 2

 

Filmens specialitet: dålig lärare - 2

 

- = Ej aktuellt.

0 = Värdelös.

1 = Dålig.

2 = Godkänd.

3 = Bra.

4 = Mycket bra.

5 = Perfekt!


TRAILER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0