Nyheter



Mer om Lara

 

Lara Croft, eller Tomb Raider som de flesta känner henne som kommer snart att få en ny film. Graham King som är filmens producent avslöjade att ett riktigt bra manus har kommit in som handlar om hennes rötter och hur hon förvandlas till den starka kvinna som hon är i spelen. Filmen kommer förhoppningsvis att börja spelas in nästa år.


 

The Bourne Legacy

 

Ingen Matt Damon och regissören är utbytt. Nya huvudrollsinnehavaren blir Jeremy Renner (från bland annat The Hurt Locker och kommande The Avengers) och regissören som tar över är Tony Gilroy. Vi får istället följa karaktären Aaron Cross och även här är Treadstone inblandad i det hela. Vad som har hänt med Bourne är däremot oklart.


 

Baksmällan 3

 

Japp, baksmällan den fortsätter. Men istället för att kopiera av den första filmen tänker man faktiskt ändra på konceptet, det är vad Bradley Cooper säger i alla fall. Filmen kommer utspela sig i Los Angeles och alla i det härliga gänget upprepar sina roller. Inspelningen börjar i september.


 

Jurassic Park 4?

 

Producenten Kathleen Kennedy avslöjar att man inte börjat skriva manus på en fjärde film än, just för att det inte var meningen att det skulle bli en filmserie. Enligt Kathleen letar man efter en grym story och just en anledning till att göra en fjärde film, så med andra ord har man ingen aning om vad den ska handla om. Däremot kan den första delen konverteras och släppas i 3D, om det är något som Steven Spielberg har tid med.


 

Saw fortsättarer..?

 

Filmbolaget Lionsgate säger att man förr eller senare kommer ta upp Saw-filmerna igen, men är det verkligen så smart? Medproducenten Twisted Pictures har däremot sagt att man absolut inte kan tänka sig att fortsätta med serien, så länge inte en ny, fräsch och riktigt bra story dyker upp.


 

Ännu en remake

 

American Psycho från 2000 med Christian Bale i huvudrollen kan komma ett få en remake och till skillnad från föregångaren kommer den att utspela sig i nutiden istället för på 80-talet. Det är Lionsgate som ligger bakom remaken och regissören blir en hittills oerfaren person vid namn Noble Jones, som arbetat som David Finchers assistent under inspelningen av The Social Network.


 

Kopia?

 

För nya kommande American Reunion har man valt att kopiera av första filmens poster helt och hållet. Nostalgi? Ja tack!

 

Nya trailers:

 

Men in Black 3

 

The Expendables 2

 

G.I. Joe 2: Retaliation

 

The Dictator

 

Och här är affischerna för kommande Batman och Spider-Man:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0