Recension: Just Go With It



Just Go With it

 

Överraskande kul

 

Detta är absolut ingen originell film; Danny (Adam Sandler) faller för Palmer (Brooklyn Decker), men hon får intrycket av att han är otrogen. För att klargöra sin historia för henne börjar han ljuga om att han befinner sig i en skilsmässa, och för att bevisa det tar Danny hjälp av sin assistent på jobbet, Katherine (Jennifer Aniston) samt hennes två barn. Detta leder till att Danny slänger ur sig fler och fler lögner och får med allesammans på en resa till Hawaii, där han sakta men säkert börjar inse att det faktiskt inte är Palmer han har fallit för…

 

Jag visste precis hur filmen skulle sluta och jag har sett otaligt många filmer i samma stuk. Däremot har jag inte sett en film med så många skämt som riktas mot publiken; det kommer hagelvis med skämt och kommentarer om det ena och det andra, vissa klockrena och vissa pinsamma. Men en sak är säkert; vilken sorts humor än du har lär du skratta, eller åtminstone fnittra lite. För här finns det något för alla och vissa scener är galet roliga. Varken Sandler eller Aniston gör något speciellt för att rädda soppan men resultatet är bättre än väntat.

 

Musiken är pinsamt dålig, filmen en kvart för lång och jag undrade flera gånger om Palmer var blond ända in till hjärnan (sjukt blåst karaktär). Filmen saknar trovärdighet och originalitet till tusen och av skådespelarna är det barnskådisarna som stjäl varenda scen de dyker upp i. Men vill du skratta lite och se soliga miljöer i det kalla vädret är detta rätt film (håll även utkik efter en viss kvinnlig sidokaraktär).

 

2/5  

 

Foto: 1

Skratt: 3

Musik: 1

Skräck: -

Action: -

Effekter: -

Skådespeleri: 2

 

Filmens specialitet: Adam Sandler - 4

 

- = Ej aktuellt.

0 = Värdelös.

1 = Dålig.

2 = Godkänd.

3 = Bra.

4 = Mycket bra.

5 = Perfekt!

 

http://www.youtube.com/watch?v=Jz5Ubqhru7g

Kommentarer
Postat av: Johan

Har du något bra tips på en äventyr/fantasy alá Sagan om ringen film? :D haha

2011-02-26 @ 18:14:59
URL: http://jayb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0