Recension: Life As We Know It



Life As We Know It

 

Oväntat allvarlig komedi

 

Holly Berenson (Katherine Heigl) och Eric Messer (Josh Duhamel) är två personer som är motsatsen till varandra. De paras ihop av sina bästa vänner, men de hinner knappt gå på date innan de ryker ihop. Tragiskt nog är de alltid på samma fester, middagar och födelsedagar eftersom deras två bästa vänner är tillsammans. När de gifter sig och får barn blir Holly och Eric barnets gudföräldrar. Efter en sorglig olycka blir Holly och Eric tvungna att ta hand om barnet och bo tillsammans, men självklart går inte allt som planerat.

 

Jag kände mig lite smått skeptisk inför filmen, mest på grund av Heigls senaste filmval där det känns som om hon spelar samma karaktär om och om igen. Men efter en överraskande seriös inledning försvann mina tvivel och jag njöt av filmen. Man vet hur det kommer sluta men trots det passar Heigl och Duhamel bra tillsammans och deras timing och kemi märks av i filmen. Rullen är inte jätterolig, men bjuder på några skratt och ett flertal känslomässiga scener som känns i hjärtat.

 

Detta är en romantisk komedi som har en väldigt allvarlig underton, annars finns de obligatoriska elementen här; knäppa sidokaraktärer, ett omaka par och ett lyckligt slut. Varken Heigl eller Duhamel briljerar i sina roller men de gör vad de ska och deras styrka ligger i de scener då dem agerar mot varandra. Det blir en smådarrig trea till Life As We Know It. 

 

3/5

 

Foto: 2

Skratt: 2

Musik: -

Skräck: -

Action: -

Effekter: -

Skådespeleri: 3

 

Filmens specialitet: vad man ibland får offra - 3

 

- = Ej aktuellt.

0 = Värdelös.

1 = Dålig.

2 = Godkänd.

3 = Bra.

4 = Mycket bra.

5 = Perfekt!


TRAILER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0