Recension: And Soon The Darkness



And Soon The Darkness

 

Gör om, gör rätt

 

Stephanie (Amber Heard) och Ellie (Odette Yustman) är ute och reser i Argentina. Sista natten får dem för sig att dra ut och festa, vilket leder till att de missar bussen morgonen efter. Men det är inte nog, Stephanie och Ellie bråkar och skiljs åt, men ganska snabbt ångrar Stephanie sig och går tillbaka för att möta Ellie. Men då är Ellie borta. Vart är hon? Kan hennes bortförande ha något med de skumma männen från natten innan att göra?

 

Det har gjorts många filmer i samma stuk och de flesta är även bättre, så därför undrar jag varför man gör en sämre film av material som har använts bättre tidigare. Skådespelarduon är snygga att se på, likaså miljöerna, men filmen i sig är skrämmande tråkig. Redan efter tio minuter vet man hur det kommer gå för huvudkaraktärerna och vilka som är skurkarna. Karl Urban dyker upp i en medioker biroll och försvinner ganska fort vilket är helt onödigt.

 

Det finns inget bra att säga om filmen, bara att man ska vara mån om varandra när man är ute och reser och inte låta någon i sällskapet gå någonstans på egen hand. För att vara en thriller är detta ruskigt dåligt då huvudingredienserna saknas; vilket är spänning och mystik (gärna med en gnutta psykologi). De blir en etta till And Soon The Darkness.

 

1/5

 

Foto: 2

Skratt: -

Musik: 1

Skräck: -

Action: -

Effekter: -

Skådespeleri: 1

 

Filmens specialitet: korkade tjejer - 3

 

- = Ej aktuellt.

0 = Värdelös.

1 = Dålig.

2 = Godkänd.

3 = Bra.

4 = Mycket bra.

5 = Perfekt!

 

http://www.youtube.com/watch?v=GO8BZF_yNBA


Kommentarer
Postat av: Josefin

Klassiska bikini/naken scen? Antar jag :)

2011-03-08 @ 17:12:12
URL: http://josefinolofsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0