Recension: All Good Things



All Good Things

 

Alla dåliga saker

 

David (Ryan Gosling) blir ihop med Katie (Kirsten Dunst) och de startar ett till synes lyckligt liv utan större besvär. Trots att Davids pappa hellre hade sett sin son jobba för honom går han med på hans val, men försöker med tiden att övertala honom. Davids och Katies relation blir tilltrasslat när hon blir gravid och han inte vill behålla barnet, och när Katie helt utan vidare försvinner blir det dags för David att gömma sig… 

 

Detta är en mycket udda och spännande historia som dessutom är sann, men tyvärr är den skildrad på ett väldigt svagt sätt. Historien känns hoppigt och osammanhängande vid sidan om alla de lösa ändar som lämnas åt slumpen. Gosling och Dunst har en viss kemi i sitt spel men de kommer sorgligt nog inte långt på det halvfärdiga manuset och de skeva punkter som filmen för fram.

 

Jag har inte mycket positivt att säga om All Good Things, bortsett från att en någorlunda originell och udda story slarvas bort genom en dålig berättarteknik. Det är jättetråkigt, för i rätt händer kunde detta ha blivit en ohyggligt bra psykoligisk thriller som nu istället fungerar som ett sömnpiller. Det blir en etta till All Good Things.

 

1/5

 

Foto: 1

Skratt: -

Musik: 2

Skräck: -

Action: -

Effekter: -

Skådespeleri: 2

 

Filmens specialitet: vad är Davids problem? - 1

 

- = Ej aktuellt.

0 = Värdelös.

1 = Dålig.

2 = Godkänd.

3 = Bra.

4 = Mycket bra.

5 = Perfekt!


TRAILER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0